Opdrachtgevers

Word jij onze nieuwe Dux Partner?

Je kunt o.a. inzetten voor vraagstukken op de volgende kennisgebieden:

  • Cyber & Security Management
  • Data Analytics
  • Development

Onze DUX professionals staan voor je klaar

Is jouw afdeling op zoek naar ambitieuze professionals? Wij kunnen u helpen aan de medewerkers die u nodig heeft. Zij kunnen morgen direct bij u aan de slag. 

Consultancy

Detachering

Traineeships

Junior consultant

Onze junior consultants komen fris van de opleiding. Zonder te zijn vastgeroest in oude werkwijzen kunnen zij écht iets toevoegen. De frisse blik waar wij het eerder al over hadden. Daarnaast kunnen zij goed ondersteunende werkzaamheden oppakken binnen projecten. Uiteraard met goede begeleiding vanuit Dux, en de nodige opleidingen en certificaten op zak.

consultant

Onze Consultants hebben minimaal twee projecten tot een succesvol einde gebracht. Zij beschikken nog steeds over de frisse blik, maar die hebben zij nu aangevuld met praktische ervaring. Zij pakken vraagstukken op, draaien mee op jouw project of leiden deze zelfs. Onze consultants zijn een mix van specialisten en generalisten.
traineeship
Jij zit met een HR vraagstuk op jouw IT afdeling. Wij helpen je met het opzetten van een dedicated program, zodat jij nu en in de toekomst voorzien bent van goed opgeleid personeel. Dit kunnen wij zowel technisch als functioneel voor jou inrichten.

Deze bedrijven kiezen ook voor dux

Coming soon...