Jouw carrière

Waarom werken bij dux data?

Bij Dux Data bereiden wij zowel talenten als professionals voor op de werkzaamheden van de toekomst. Wij tillen hiermee de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals naar een hoger niveau door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan, individuele coaching, soft- en business skills trainingen en specialistische vaardigheden.

Junior Consultants

Ben je (bijna) HBO of WO afgestudeerd? Woonachtig in de randstad? En wil jij je graag verder ontwikkelen tot een breed in te zetten professional op een van onze kennisgebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Consultants

Heb jij je eerste of tweede stap al gezet binnen de wereld van IT en wil jij jezelf door ontwikkelen tot een ervaren consultant? Ben je leergierig, handel je uit enthousiasme en wil je het beste voor de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Traineeships
In deze speciale programma's stomen wij trainees klaar voor een baan bij een van onze opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar vastigheid en bedrijfs specifieke opleidingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dux Campus

Wij blijven de consultancy markt vernieuwen! Zo beschikken wij over onze eigen Dux Campus, ons interne opleidingsinstituut, waarin wij ervoor zorgen dat jij constant de volgende stap in je carrière kunt maken. Zo voorzien wij onze consultants van vakinhoudelijke trainingen en certificeringen op het gebied van o.a. data, security, software development, lean management, agile scrum en nog veel meer!  

Tribes-1795-min
  • Jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen
  • Meer dan 350 vakinhoudelijke trainingen
  • Mogelijkheid tot certificering(en)
  • Kleine klassen en intensieve coaching
  • Be part of the Dux Alumni Network

Wij bellen jou!

Heb je een vraag of wil je gewoon meer weten over de traineeships? Wij helpen je graag op weg!
Laat je telefoonnummer achter en we bellen je binnen 48 uur.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Dit zeggen onze consultants

Tribes-1743-min
“In de anderhalf jaar dat ik werkzaam ben bij Dux Group heb ik kennis mogen maken met verschillende opdrachtgevers, inspirerende sprekers en gezellige collega’s. Bij Dux Group werken we samen in een team met gedreven young professionals. Vergeet natuurlijk niet de beroemde Dux borrels. Dat moet je meemaken!”
Tribes-1762
“Dux Data heeft mij de kans gegeven om de brug te slaan tussen mijn opleiding en de IT-wereld. Als consultant ondersteun ik organisaties een transitie te maken naar datagedreven werken. Dux zorgt ervoor dat ik mijn expertise verder kan ontwikkelen en geeft mij de mogelijkheid om te groeien.”
Pieter 1[5] kopie
“Er bestaat geen twijfel dat informatie en big data gevoeliger én belangrijker worden. De combinatie van leermogelijkheden, vrijheid en de verschillende expertises van de consultants binnen Dux Data zorgen ervoor dat we samen de brede vraagstukken bij de klant beantwoorden.”

Onze consultants werken o.a. bij

Coming soon...