Dux DNA

ER BREEKT EEN ANDERE TIJD AAN

Een tijd van verandering, verduurzaming en flexibilisatie. Met het oog op dit perspectief, zijn wij van start gegaan. De medewerker anno nu laat zich niet meer vangen in een keurslijf, maar wilt vrij zijn, ervaringen opdoen en serieus genomen worden. Want laten we eerlijk zijn: Wie kan je nu het beste adviseren over nieuwe methodieken, het nieuwe werken en oplossingen voor de toekomst? Dat zijn wij toch, de young professionals?

Met deze gedachte zijn wij in 2018 gestart met Dux. Wat op dat moment een idee was, is inmiddels uitgegroeid tot een broedplaats voor talent. Opdrachtgevers weten ons inmiddels goed te vinden en we hebben al mooie opdrachten en vraagstukken opgepakt. Met het oog op de toekomst, die dichterbij is dan iedereen denkt, gaan wij graag de uitdaging aan. Heb je een vraagstuk, waar je maar niet uitkomt? Kom maar op! Heb je tijdelijk ondersteuning nodig? Kom maar op! Heb je behoefte aan jong talent in de organisatie? KOM MAAR OP!
0

Processen
geoptimaliseerd

0

Professionals
opgeleid

0

Lopende
projecten

0

Verschillende
trainingen

Company values

Wij geloven niet dat talenten vastliggen, maar dat je jezelf kunt ontwikkelen. Als je maar wilt en ervoor werkt. Uit onze mindset vloeien onze vijf values voort. Deze waarden zie je terug in ons gedrag en de omgang met elkaar.

There is no I
in team

We can do
more

We aim higher

Smart
players

Fun is
crucial

Coming soon...